ODUŠEVILA PRATITELJE

Jelena Rozga pokazala vitke noge u kratkoj haljini i znakovito poručila: 'Ljubav je to'

Foto: Instagram
15.03.2022.
u 20:15

- Hvala Kavadarci,hvala Štip! Ljubav je to - zahvalila se Jelena fanovima u Sjevernoj Makedoniji i za fotografiju dobila više od 15 tisuća lajkova

Pjevačica Jelena Rozga (44) oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom na kojoj  se u prvom planu nalaze njezine vitke noge. 

- Hvala Kavadarci,hvala Štip! Ljubav je to - zahvalila se Jelena fanovima u Sjevernoj Makedoniji i za fotografiju dobila više od 15 tisuća lajkova. 

 

Foto: Instagram

"Kakva si mačka", "Kakva fotka, srećo", "Super izgledaš, Jele", "Savršena, top, top žena", "Najljepša", "Savršena figura", "Zgodna žena", "Kakva zgodnica", "Prekrasna žena i prekrasne noge", "Živa vatra", "Kraljica u savršenim čarapama", "Super lijepa i umiljata", samo je dio komentara koje su joj pratitelji uputili.

Podsjetimo, Rozga je nedavno zasjala na zagrebačkoj promociji albuma velike regionalne zvijezde Saše Matića  "Dva života". Inače, nedavno su dvoje kolega izbacili zajedničku pjesmu "Ti i ja". Za ovu je posebnu prigodu obukla bijelu košulju neobičnog kroja koja joj je pokazala goli trbuh, ali i ramena. Cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica. 

Jelena i Saša dugo su čekali da puste svoju duetsku pjesmu ''Ti i ja'', a pjesma je odmah dobila mnoštvo pozitivnih komentara slušatelja.  "Karijera duga više od 25 godina. A svega nekoliko puta sam zaplakala na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam... A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši Matiću što je podijelio baš sa mnom'', rekla je Jelena povodom izlaska pjesme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije