PAZI NA ZDRAVLJE

Jelena Rozga otkrila tajnu svog izgleda: 'Puno spavam i ne pijem alkohol'

Jelena Rozga
01.10.2023.
u 08:17

Pjevačica već godinama ima problema sa štitnjačom zbog čega itekako pazi na svoje zdravlje

Glazbenica Jelena Rozga (46) najavila je novi datum koncerta u sklopu svoje turneje "Minut srca mog" pa nakon Zagreba, Beograda i Novog Sada, dolazi u Skoplje 10. veljače 2024. godine u Arenu Boris Trajkovski!

- Ne mogu vam opisati koliko se veselim i koliko zajedno sa svojim timom jedva čekam tu posebnu subotu! Skoplje vidimo se uskoro! Volim vas! - napisala je Jelena u objavi na svojim društvenim mrežama.

A sav taj tempo treba i izdržati, no čini se kako splitskoj pjevačici to i nije teško pa svakim svojim pojavljivanjem oduševi pozitivnom energijom, ali i izgledom. 

Sada je progovorila o tome koje navike drži već godinama kako bi održala taj izgled. 

"Trudim se zdravo živjeti, pazim što jedem, prvenstveno zbog zdravlja, puno spavam, ne pijem alkohol, to se zna, i okružena sam dobrim ljudima", kazala je za IN Magazin. 

Rozga je prošle godine napunila zagrebačku Arenu, a uoči koncerta publici je predstavila i akustični album "Minut srca mog" na kojemu se nalaze neke od njoj najdražih skladbi koje je pjevala tijekom karijere. Od 19 pjesama, na njih 18 nije dala da se puno studijski uređuje, a time je oduševila publiku jer je pokazala čisti glas i iskrene emocije. 

A tada nam je za nominaciju Večernjakove ruže otkrila i kako joj je zdravlje sada. Naime, pjevačica već godinama ima problema sa štitnjačom. 

"Neću lagati, nije najbolje, a najbolje će me razumjeti oni koji se s istim problemom bore. Ali neću se žaliti, navikne se čovjek na sve pa i na takve tegobe, kontroliram se redovito, trudim se pridržavati svih savjeta liječnika, a kako kažu, ne dao Bog većeg zla", kazala nam je tada.

Podsjetimo i  na to da je pjevačica morala otkazati koncert u rodnom Splitu najavljen za 11. veljače ove godine u Spaladium areni, a sve zbog najavljenog definitivnog zatvaranja arene. - Žao mi je najviše zbog moga grada, moga Splita - rekla je pjevačica u eteru radio Dalmacije, no nije znala kazati kada će se održati novi koncert. 

- Za Spaladium nažalost ne, to nije u mojoj moći. U potrazi smo za nekim adekvatnim alternativnim rješenjem, ali o tom potom. Ne mogu vam reći koliko sam zbog toga razočarana, Split je moj grad i neizmjerno sam se tom koncertu veselila, ali ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom, a moj tim i ja dat ćemo sve od sebe da mojim Splićanima uskoro priredimo večer za pamćenje. To obećavam. A ja svoja obećanja uvijek ispunjavam - kazala nam je Jelena. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije