NA NJEGOVOJ JAHTI

Jeff Bezos zaprosio je svoju djevojku zbog koje se 2019. rastao od supruge Mackenzie

Jeff Bezos
Profimedia
23.05.2023.
u 09:54

Njihova afera je razotkrivena 2019. godine i National Enquirer je priču o ljubavi Bezosa i novinarke objavio 9. siječnja 2019., a tog istog dana Bezos i njegova tadašnja supruga, Mackenzie Tuttle (53), objavili su na Twitteru da se rastaju

Jeff Bezos i Lauren Sanchez su zaručeni, a prosidba je pala tijekom njihovog odmora na Bezosovoj skupocjenoj jahti.
Šef Amazona zaprosio je svoju djevojku, novinarku i dobitnici Emmyju na njegovoj superjahti vrijednoj 500 milijuna dolara, ekskluzivno otkriva DailyMail.  Par je snimljen tijekom krstarenja uz obalu Cannesa, a iz Amerike u Europu su prošlog vikenda stigli privatnim zrakoplovom.

Bezosova jahta Koru, za koju mnogi smatraju da je najviša na svijetu, visoka je čak 70 metara ima heliodrom i veliki bazen, a prima 18 gostiju. Procjenjuje se kako je za održavanje ove jahte godišnje potrebno čak 25 milijuna eura, što zasigurno nije problem za Jeffa Bezosa čije se bogatstvo procjenjuje na 114 milijardi eura.

Par je u Europu doletio privatnim avionom i prvi su put viđeni na palubi superjahte prošlog vikenda. Njihova afera je razotkrivena 2019. godine i National Enquirer je priču o ljubavi Bezosa i novinarke objavio 9. siječnja 2019., a tog istog dana Bezos i njegova tadašnja supruga, Mackenzie Tuttle (53), objavili su na Twitteru da se rastaju i da je razlaz nakon 25 godina braka 'prijateljski'.

Otprilike u isto vrijeme, Sanchez je svom tadašnjem suprugu Patricku Whitesellu (58) rekla istinu o svojoj aferi s Bezosom i otkrila da ju je Enquirer kontaktirao za komentar. Zanimljivo je kako je Jeffa i Lauren upoznao njezin bivši suprug s kojim se Bezos često družio. Nakon otkrića afere, brakovi Bezosa i Sancheza su se raspali, a Mackenzie Tuttle je nakon razvoda postala bogatija za  35,6 milijardi dolara, od čega je većinu obećala dati u dobrotvorne svrhe. Strani mediji su zadnjih dana pisali i kako je Lauren pretjerala s estetskim operacijama te joj se izgled drastično promijenio otkako je u vezi sa šefom Amazona. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije