IZLAZAK U GRAD

Jednim detaljem na fotki Maja Šuput i Bloom postali hit: 'Kakav frajer mali, genijalno!'

Instagram
03.02.2022.
u 17:59

Cijela fotografija oduševila je pratitelje koji su primijetili koliko su sjajni zajedno.

Pjevačica i majka malenog Blooma Maja Šuput (42) oduševila je novom objavom na Instagramu. Naime, majka i sin odlučili su izaći u grad, a pritom su se modno uskladili u kombinaciji te su oboje obukli traperice i kožnu jaketu.

Foto: Instagram

Cijela fotografija oduševila je pratitelje koji su primijetili koliko su sjajni zajedno.  Maja je podijelila dvije fotografije, jednu iz automobila te drugu iz parking garaže. 

Foto: Instagram

"Nemam riječi Majo, preslatki ste", "Žena, majka, kraljica, najjača si", "Ma pljunuti ti", "Isuse koji slatkiš", "Pravi mali slatkiš, pozer i maneken", "Koji mali gazda", "Kakav frajer mali", "Genijanli ste", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije. Inače, Maja često dijeli Bloomove fotografije s pratiteljima, a za svaku proslavu organizira i profesionalno fotkanje zbog čega je za njegovih šest, ali i devet mjeseci, imala najljepše fotografije. 

Maja je nedavno za Story otkrila kako su protekli mjeseci bili najzabavniji u njezinom životu.

-Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i nevjerojatno zabavan život, ali ovo je druga vrsta emocije i zabave i avanture. Nevjerojatno, zaista. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dijete i zahvalno stvorenje da je s njim baš svaki dan komedija i uživancija- rekla je Maja. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:20 03.02.2022.

po drugi put objavljujete slike šuputićinog djeteta u cijelosti...to nije slućajno...nadam se da će netko reagirati prema onome / onima koji su dozvolili da se objave fotografije

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije