VELIKA PROMJENA

Jedna od najseksi glumica (56) snimljena u Italiji, mnogi će ju teško prepoznati u ovom izdanju

Foto: Profimedia
1/4
16.04.2021.
u 15:07

Velika je to promjena za njezine brojne obožavatelje koji su Monicu navikli u filmovima gledati u ulogama zavodnice.

Monica Bellucci (56) godinama slovi za jednu od najljepših glumica na svijetu. Zanosna Talijanka ovih dana snima novi film u Rimu  "La Befana comes at night", a zbog nove je uloge postala gotovo neprepoznatljiva. Naime, Bellucci u filmu tumači lik vještice Dolores zbog koje je u potpunosti morala promijeniti izgled. Predivnu crnu kosu prekrila je potpuno sijeda perika, na glavi je imala ogroman vještičji šešir, a na licu gotovo da nije imala šminke. 

Foto: Profimedia

Velika je to promjena za njezine brojne obožavatelje koji su Monicu navikli u filmovima gledati u ulogama zavodnice. Monica je u novom filmu utjelovima dobru vješticu Dolores koja je svoj život posvetila pomaganju djeci. Radnja se odvija u 18. stoljeću, a uz Bellucci u filmu čija se premijera očekuje ovog Božića glume i Zoe Massenti, Fabioo De Luigi i Luigi Luciano. 

Foto: Profimedia

Bellucci je svoju karijeru započela kao model sa samo 16 godina. Njezina želja bila je završiti pravo, no unatoč tome, odlučila se za karijeru modela. Krajem osamdesetih potpisala je ugovor s jednom modnom kućom u Milanu nakon čega je dobila angažman u različitim modnim prijestolnicama. Ubrzo je uzela i satove glume , a već 1992. pojavila se na svom prvom većem filmu. Uloga jedne od Drakulinih nevjesta u Bram Stockerovoj "Drakuli" nije joj donijela slavu, ali je definitivno bila proboj prema većim ulogama. Svijet je za ovu talentiranu glumicu saznao 2000. godine kada se pojavila u talijanskom filmu "Malena" gdje je očarala svojom ljepotom u ulozi fatalne žene vojnika za kojom uzdišu svi muškarci.

Foto: Profimedia

Uloga Marije Magdalene u filmu "Pasija" redatelja Mela Gibsona na trenutak je odvratila pozornost s njezinog izgleda i u prvi plan stavila glumu koju su pohvalili brojni kritičari. Glumila je i u filmovima "Matrix", "Asterix i Obelix" te u jednom od nastavaka o popularnom špijunu Jamesu Bondu iz kojeg nosi titulu najstarije Bondove djevojke. Iza sebe ima dva propala braka. Prvi put se udala za fotografa Claudia Carlosa Bassa od kojeg se rastala nakon četiri godine braka, a drugi put za glumca Vincenta Cassela s kojim ima i dvije kćeri, Devu i Léonie. No niti drugi brak nije potrajao, rastali su se nakon 14 godina braka, 2013. godine, o čemu nisu htjeli pričati u medijima. Posljednjih godina Bellucci je u vezi s francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, koji je 18 godina mlađi od nje, no to ih ne zabrinjava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?