ZVIJEZDA "SKUPLJAČA PERJA"

Jedna od najljepših glumica bivše Jugoslavije živi u siromaštvu i prodaje namještaj da plati režije

ZVIJEZDA "SKUPLJAČA PERJA"
07.04.2017.
u 16:51

Sedamdesetih i osamdesetih godina svi su se divili njenoj ljepoti i glazbenom i glumačkom talentu koji joj je otvarao vrata gdje god je došla, a sada, jedna od najljepših glumica bivše Jugoslavije, Olivera Katarina živi u neimaštini, piše srpsko izdanje Glorije, a prenosi Blic. 

Glazbenica koja je 72 puta punila Olympiju u Parizu, žena kojoj se divio Salvador Dali i koju pamtimo po ulozi u filmu "Skupljači perja" živi zaboravljeno u unajmljenom stanuu Beogradu.

Priznala je da živi teško i da je morala prodati pokućstvo kako bi platila račun za struju, a u najtežem periodu života imala je samo dvije haljine i hodala je u sinovim tenisicama.

- Zbog ponosa nisam od nikoga ništa tražila. Netko je davno rekao: Moje siromaštvo je dokaz mog poštenja i dostojanstva - rekla je 77-godišnja glumica u intervju.

Po prvi put je priznala kako je bila jakorazočarana kad je vidjela prve kadrove iz filma "Skupljači perja" htjela je pobjeći sa snimanja jer je sebi djelovala ružno.

Razočarana je i što je se nitko nije sjetio kada se obilježavalo pedeset godina od snimanja filma.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VA
Varesak
16:37 08.04.2017.

Sama je kriva za to,bude vodila računa o tome koliko troši.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?