Marketinški trik

Jay Z nikad nije prevario suprugu s Rihannom

'Performing artist Beyonce and rapper Jay Z watch the New York Knicks NBA game against the Cleveland Cavaliers, at Madison Square Garden in New York, April 14, 2004.  The Cavaliers won the game 100-90
'SHANNON STAPLETON'
25.10.2015.
u 06:15

27. listopada u Americi izlazi neautorizirana biografija "Becoming Beyoncé" koja secira život dive koja ne daje intervjue

Koliko doista znamo o Beyoncé Knowles? Informacije o sebi daje na kapaljku, a privatne intervjue prestala je davati 2013. Zadnji put kada je govorila za medije doznali smo tek koja vrsta pizze joj je najdraža. Stoga, malo ju je bolje istražio autor J. Randy Taraborrelli i izdao njenu neautoriziranu biografiju "Becoming Beyoncé". Razgovarao je s njenim prijateljima i poznatim glazbenicima i rasvijetlio neke tračerske mitove poput onog da ju je suprug Jay Z varao s Rihannom.

– Ta je priča bila marketinški trik. Kada je Jay Z postao Rihannin producent, idealan način da ju vine na vrh top-ljestvica bio je i neki privatni trač. Beyoncé se s tom javnom laži nije znala nositi pa su godinu dana živjeli odvojeno, ali nikada je u njihovih 15 godina, koliko su zajedno, nije prevario – tvrdi autor knjige. Ima tu još poslastica koje valja čitati kad knjiga 27. listopada izađe na američko tržište. (mc)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije