VELIKA TUGA

Jako ju je pogodilo! Uplakana Brena napustila studio usred emisije

12.03.2019.
u 21:24

Brenu su preplavile emocije kada su se u emisiji prisjetili nedavno preminule Divne Karleuše, majke pjevačice Jelene Karleuše.

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica iz Srbije uplakana je napustila studio za vrijeme snimanja emisije voditelja Siniše Popovića, piše Kurir. 

Brenu su preplavile emocije kada su se u emisiji prisjetili nedavno preminule Divne Karleuše, majke pjevačice Jelene Karleuše.

Kurir navodi kako se je pjevačica izašla iz studija jer je u videu sa sjećanjima na Divnu svirala njezina pjesma "Ja nemam drugi dom". Kad se pribrala ponovno se vratila u studio, no nije više bila u stanju govoriti.

"Ja znam jednu stvar, Breno. Brenu je ovo jako pogodilo. Da je Divna živa ili da može nešto reći s onog svijeta, rekla bi: 'Sale, nemojte tugovati, raspalite veselo, ja sam uvijek voljela muziku, uvijek sam voljela pjevače, podržavala sam sve vas.' Hvala ti Divna na svemu", rekao je Popović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije