soraja

Ja nisam anoreksična, ne jedem meso jer mi se gadi

soraja
11.11.2016.
u 21:00

Ne jedem često, jednom ili dva puta u danu. Proteklih godina hranila sam se nezdravo, a prije tri godine prestala sam trenirati, rekla je Soraja Vučelić (29).

Starleta tvrdi da nije anoreksična i kaže da nema problema s prehranom. Prije dva mjeseca odrekla se mesa i počela je trenirati nekoliko puta na tjedan nakon trogodišnje pauze.

 

- Sve donedavno nisam mogla zamisliti pošten obrok bez mesa na tanjuru. Sad mi se doslovno gadi i čudim se kako sam ga uopće jela svih tih godina. Nisam se odrekla ribe, a suši mi je omiljeno jelo - rekla je Soraja.

Liniju je stesala kako bi zablistala na beogradskom tjednu mode, gdje su je organizatori angažirali kao zaštitno lice. Nosit će i reviju dizajnerice Suzane Perić.

 

- Sviđa mi se moja mršava faza, no želim vitku liniju održavati što zdravije i prirodnije. Možda su neki pomislili da sam anoreksična jer mi je struk jako tanak u odnosu na grudi, no odlično se osjećam i nastojat ću treninzima zadržati ovakav izgled - rekla je starleta.

 

foto: privatni album

Nisam bolesna: Soraja tvrdi da nema manje od 50 kilograma jer se dugo nije vagala, a što će jesti dogovara s trenerom

Soraju je prije više od mjesec dana opljačkala spremačica. Ukrala joj je nakit i 2000 eura u gotovini. Policija još nije pronašla počinitelje, koji su joj prije godinu dana podmetnuli eksploziv pod automobil dok je bila na odmoru u Podgorici. Soraja tvrdi da policija sumnja tko su počinitelji, no da ih nisu uhitili zbog toga jer nemaju dovoljno dokaza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije