dokaz ljubavi

J Lo želi pokazati Benu Afflecku koliko ga voli i izbrisala je sve tragove veze s bivšim zaručnikom

Foto: instagram
15.08.2021.
u 17:59

Sve zajedničke fotografije koje je dijelila na Instagramu dok je bila s Alexom Rodriguezom sada su preko noći nestale i J Lo je prestala i pratiti bivšeg zaručnika na ovoj mreži

Pjevačica Jennifer Lopez odlučila je i na društvenim mrežama izbrisati sve tragove bivše veze s Alexom Rodriguezom s kojim je raskinula zaruke prije nekoliko mjeseci. Sve zajedničke fotografije koje je dijelila na Instagramu dok su bili zajedno sada su preko noći nestale i J Lo je prestala i pratiti bivšeg zaručnika na ovoj mreži. 

Izbrisala je i video s inauguracije predsjednika Joea Bidena na koju je išla s Rodriguezom. Brišući tragove bivše veze očito želi dati do znanja koliko je snažna njezina obnovljena romansa s glumcem Benom Affleckom. Par staru strast probudio ubrzo nakon što je pjevačica prekinula zaruke, ali javno još nisu govorili o svom odnosu niti je pjevačica podijelila zajedničku fotku s Affleckom na Instagramu. 

Par koji je bio zajedno prije gotovo 20 godina i bili su i zaručeni, sada opet uživaju u ljubavi i njihova veza je ozbiljna jer već sada traže zajedno kući te su upoznali i svoju djecu.

Veći dio ljeta su proveli zajedno i krstarili su na jahti na kojoj su proslavili i rođendan pjevačice. Ne smeta im što ih paparazzi prate u stopu, ali o svojoj vezi još uvijek šute.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?