IMA LI RAZLIKE?

J.Lo objavila 'popeglanu' verziju nakon paparazzo fotki s plaže

12.01.2021.
u 16:47

Obožavatelji latino dive bili su razočarani nakon što su nedavno procurile njezine paparazzo fotografije u badiću. Pisali su kako izgleda prosječno, a sada je 'uzvratila udarac' i iste fotografije 'popeglala' u Photoshopu

Latino diva Jennifer Lopez (51) nedavno je 'pokupila' hrpu komentara nakon što su je paparazzi 'uhvatili' u badiću na plaži Otočja Turks i Caicos koje je dio Britanskih prekomorskih područja. Mnogi je hvale na račun izgleda, no tada su njezini obožavatelji primijetili i njezine nesavršenosti.

Pisali su komentare kako je 'obična' te da ih je razočarala. Jennifer svakodnevno vježba u teretani te ima pravilnu i zdravu prehranu, no njezini obožavatelji složili su se kako izgleda kao i 'svaka druga žena'. No ona nije mirovala, pa ih je pokušala 'ušutkati' novom fotografijom.

Ponovno je pozirala u badiću, no ovaj put malo se 'popeglala'. Pozirala je bez šminke, a do izražaja su došle njezine bujne obline. Istaknula je i uzak struk, a teško je zanemariti i njezine vidno definirane ruke.
Nakon paparazzo fotografija njezini su pratitelji također pisali kako njezine fotografije na društvenim mrežama nemaju nikakve veze sa stvarnošću.

Trudi se ostati u formi, no ne ustručava se koristiti razne alate kako bi na fotografijama izgledala besprijekorno. 

- Prošetao sam kvartom i naletio na desetak zgodnijih žena. Ne znam što je na njoj privlačno? Toliko novca, a sasvim prosječna žena - samo je jedan od komentara pratitelja na njezine fotografije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?