Prekipjelo joj

J.Lo naprasno raskinula zaruke, ništa od udaje

Lopez
Instagram
13.03.2021.
u 10:52

Nakon dvije godine ljubavi jučer je mnoge iznenadila činjenica da je pop diva Jennifer Lopez (51) prekinula zaruke s bivšom zvijezdom baseballa  Alexom Rodriguezom (45).

Vijest je utoliko više šokirala obožavatelje jer su u svim medijskim istupima tvrdili kako će se vjenčati čim se popravi situacija s pandemijom, no tijekom tog vremena u njihovu su vezu došli problemi. Par je čak išao i na savjetovanje za parove, a glasine o njegovoj nevjeri, nisu im baš pomogle, ali su ih u javnosti zajednički demantirali. Iako, upućeni smatraju kako su sve veća šuškanja o Alexovim ljubavnim izletima, danima uznemiravala pjevačicu koja je, u nekom trenu, prestala vjerovati kako je riječ o medijskim podmetanjima. Neki čak tvrde kako je upravo to razlog njezinoj odluci da naprasno prekine vezu!
Što je konačno presudilo, još uvijek nije poznato.

Oboje imaju djecu iz prijašnjih brakova. Lopez ima 11-godišnje blizance Maximiliana Davida i Emme Maribel, a Rodriguez ima dvije kćeri, 10-godišnju Ellu Alexander i 14-godišnju Natashu Alexander.

"Naša djeca dobro se slažu, oboje smo iz New Yorka, oboje latinoamerikanci, oboje u dobnrim godinama, stvarno uživamo u životu, no ona je zaista jedna od najimpresivnijih i najpametnijih ljudskih bića koje sam sreo", rekao je Rodriguez američkim medijima prije godinu dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?