Veliki uspjeh

Izvedba sestara iz BiH, Arijane i Elle, krasi odjavnu špicu serije "The Simpsons"

sestre piknjač
10.12.2020.
u 08:57

Sestre Piknjač, Ariana i Ella, koje žive u Sarajevu, redovito snimaju covere poznatih glazbenih numera, a jedna od novijih koju su predstavile brojnim pratiteljima je i tema animirane serije "The Simpsons". Njihova obrada je oduševila autore serije te je iskorištena u odjavnoj špici jedne od epizoda.

"Ella i ja smo ovu obradu, kao i svaku drugu, objavile na YouTube kanalu i Instagramu. Jako smo se iznenadile kada je naš cover postao viralan na kanalu YouTube, gdje trenutno ima više od 2,7 milijuna pregleda. Jedno jutro sam dobila mail od direktora glazbenih odjela u 'Walt Disneyju/FOX-u', gdje su me pitali za dozvolu da iskoriste našu izvedbu u jednoj od budućih epizoda. Također su mi rekli da su producenti 'The Simpsons' pronašli naš video na YouTubeu i bili su oduševljeni", rekla je Ariana Piknjač za "Nezavisne", koja je u svijetu muzike poznata kao Ariana Flute.

Ova talentirana umjetnica dodaje da su ona i sestra Ella bile jako sretne što se njihova izvedba pojavila u jednoj takvoj svjetski popularnoj seriji koja postoji još od 1989. godine i traje dan-danas.

"Osjećamo se još kao da je sve ovo san. Prvenstveno smo morale aranžirati poznatu melodiju 'The Simpsons theme' za flautu i klavir i da prilagodimo notni tekst mogućnostima instrumenta. Neki su fragmenti bili malo teži za vježbanje, ali ako se skale i tehničke vježbe redovito vježbaju, izvodivo je. Snimile smo za pola sata, ali smo aranžirale i vježbale nekoliko dana prije toga", istaknula je Ariana.

Obrada odjavne špice serije "The Simpsons" nije jedina obrada koju su sestre zajednički snimile jer slične obrade objavljuju još od 2016. godine na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije