EUROSONG

Izraelski predstavnik zgrozio ponašanjem prema Miji Dimšić: "Kakav narcis; nadam se da će biti zadnji..."

10.05.2022.
u 10:33

"To je bezobrazno, čak i ako je šala", "Kakvo nepoštovanje", "Kako itko može misliti da je ovo normalno ponašanje?", "Kakav narcis", "Neću sigurno glasati za njega", "Nadam se da će biti zadnji u polufinalu", "Jedno je ponašati se zaigrano ili vrckasto, a druga je stvar biti bezobrazan", samo su neki od komentara na Redditu. 

Trenutak s priprema za ovogodišnji Eurosong, kad je izraelski predstavnik Michael Ben David istrgnuo mikrofon iz ruku Miji Dimšić, izazvao je mnoštvo reakcija.

Snimku je objavio jedan korisnik Reddita i poručio: "Jadna Mia." Naime, nakon što je Dimšić odradila intervju na tirkiznom tepihu, zapjevala je svoju omiljenu eurovizijsku pjesmu iz ranijih godina. David joj se pridružio i nasilno je prekinuo. 

"Daj mi mikrofon!" viknuo je Michael Miji. Mnogi su se u komentarima na društvenim mrežama složili kako je postupak izraelskog predstavnika bio bezobrazan.

"To je bezobrazno, čak i ako je šala", "Kakvo nepoštovanje", "Kako itko može misliti da je ovo normalno ponašanje?", "Kakav narcis", "Neću sigurno glasati za njega", "Nadam se da će biti zadnji u polufinalu", "Jedno je ponašati se zaigrano ili vrckasto, a druga je stvar biti bezobrazan", samo su neki od komentara na Redditu, piše Index magazin.

Inače, David je mnoge zgrozio i kada je poljubio jednog kandidata bez njegovog pristanka. Također, unosio se drugima u lice, upadao u riječ i provocirao. Mnogi su ga opisali kao nametljivog i glasnog. Michael će nastupiti s pjesmom I.M u drugoj polufinalnoj emisiji u četvrtak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije