dugo skrivala

Iznenadila trudnoćom: Rachel McAdams čeka prvo dijete

Foto: PA/Pixsell
23.02.2018.
u 20:00

Holivudska glumica i oskarovka Rachel McAdams (39) uskoro će postati majka. Trudna je već sedam mjeseci, a šuška se da je otac djeteta upravo njezin dečko, scenarist Jamie Linden (37). Ipak, glumica još nije potvrdila sretne vijesti, kao ni njezin agent.  Par je u vezi od 2016. godine, piše 24sata.hr. 

Javnosti je najpoznatija po ulozi u filmu ''Notebook'', u kojem je glumila s poznatim holivudskim zavodnikom Ryanom Goslingom (37), u kojeg se i zaljubila na snimanju filma, a veza im je potrajala nekoliko godina.

Glumica se posljednjih nekoliko mjeseci nije pojavljivala u javnosti, a pravo čudo je to što je uspjela sakrivati trudnoću punih sedam mjeseci. Posljednji put u javnosti se pojavila prije tri mjeseca na aerodromu, no tada je trbuh prekrivala velikom širokom jaknom.

Rachel se nije pojavila ni na premijeri svog novog filma ''Noć igre'', koja je održana  prije dva dana u Egiptu. 

U intervjuu 2009. godina izjavila je da bi htjela postati majka i naglasila  da joj je njena majka velika inspiracija u životu.

- Imati nekoliko djece bi bilo sjajno. Moja majka mi je velika inspiracija. Ona je medicinska sestra i vrlo je nježna. Dopušta mi da budem ono što jesam. Nadam se da ću i ja imati te kvalitete i biti kao ona - izjavila je tada za magazin People.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije