SLAVNI NOGOMETAŠ

Isplivali detalji odgoja djece Zlatana Ibrahimovića: Brani jednu stvar u kojoj drugi roditelji popuštaju

20.12.2023.
u 13:47

Zlatan Ibrahimović nedavno je otkrio koliko je strog roditelj te je otkrio i zanimljivu stvar koju brani svojim sinovima - 17-godišnjem Maximilijanu i dvije godine mlađem Vincentu

Nogometaš Zlatan Ibrahimović nikada nije skrivao koliko mu znače njegovi sinovi - Maximilian i Vincent koje je dobio s 11 godina starijom partnericom Helenom Seger. Iako su svi negdje nagađali kako je Helena ta koja drži sva četiri kuta kuće zajedno sa svojim sinovima i suprugom, Zlatan je nedavno otkrio kako je ipak on stroži roditelj od svoje supruge Helene, a otkrio je i što to brani svojim dječacima. - Volim svoju djecu kao nikoga na svijetu i uvijek će mi biti na prvom mjestu. Baš zato što ih volim, želim ih zaštititi pa im ne dopuštam korištenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrijede loše stvari koje mogu pročitati o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje djece - kazao je ponosno Ibrahimović. 

Prema pisanju medija, njegovim sinovima je zagarantirana uspješna nogometna karijera zato što su se već dokazali u mlađim kategorijama, a Ibrahimović je kazao kako je zbog toga upravo na njemu velika odgovornost. - Imam odgovornost izvesti ih na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele - iskreno je kazao ponosni otac i uspješan nogometaš. 

Podsjetimo, djetinjstvo ovog 42-godišnjeg sportaša nije bilo nimalo lagodno niti bezbrižno. U svojoj je autobiografiji 2011. godine detaljno opisao sve nedaće s kojima se susretao, a osobitu je pozornost svrnuo na siromaštvo s kojim se borila njegova obitelj. - Djetinjstvo je bilo jako teško, odrastao sam u imigrantskom naselju Malmöa na jugu Švedske u nametnutom okruženju siromašnih imigranata iz Jugoslavije, Somalije, Turske i Poljske. Moji roditelji nisu mi puno pomagali, a rijetko bi pokazivali osjećaje - stoji u knjizi. - Bili smo jako siromašni, ništa si nismo mogli priuštiti. Frižider je bio prazan, sjećam se da sam nerijetko bio gladan - opisao je Ibrahimović svoje djetinjstvo. 

Danas je dakako situacija u potpunosti suprotna. Ibrahimović je igrao u nekim od najvećih svjetskih nogometnih klubova i završio karijeru u Milanu pred prepunim stadionom navijača i obožavatelja. Uz to što je postao jedan od najboljih nogometaša svijeta, postao je i jedan od najbogatijih. Poznato je koliko su njegove vile u Malmöu, Milanu i Manchesteru bile luksuzne, a mijenjao je brojne automobile u voznome parku kojeg se ne bi posramili niti najveći igrački svih vremena - Leo Messi i Christiano Ronaldo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije