Tragedija

Influencerica je ubijena u pljački, s njom u automobilu su bili suprug i sin

Luanne Jardim
Instagram
24.05.2023.
u 17:12

Luanne Jardim imala je 30 godina, a njezina obitelj potvrdila je njezinu smrt u izjavi objavljenoj na njezinoj Instagram stranici

Brazilska fitness influencerica Luanne Jardim umrla je nakon što je upucana pred svojom obitelji tijekom pljačke, objavili su mediji u Brazilu. Imala je 30 godina, a njezina obitelj potvrdila je njezinu smrt u izjavi objavljenoj na njezinoj Instagram stranici.

- Naša draga zvijezda Luanne je preminula kako bi jače sjala. Luanne je na nebu s našim Gospodinom Isusom Kristom. U ime cijele obitelji, zahvaljujemo na svim porukama ljubavi koje primamo. A znamo da i Lu dobiva svu tu ljubav. Put naše djevojčice neće biti obilježen tragedijom, ona je bila svjetlost kamo god je išla. Nastavit ćemo poštovati tvoje ime i tvoj život - napisala je njezina obitelj na Instagramu. 

Tragedija se dogodila dok je Luanne bila vani sa svojim dečkom i njihovim malim sinom u Rio de Janeiru, izvijestio je Jam Press. Kako su izvijestili mediji u Brazilu influencerica je sjedila u automobilu na mjestu suvozača, a njezin suprug João Farche je pokušavao pobjeći od pljačkaša koji su ih proganjali. Jedan od osumnjičenih je pucao u smjeru suvozačevog sjedala i metak je pogodio Luanne u rame.

Hitno je prebačena u općinsku bolnicu Salgado Filho, ali liječnici joj nisu uspjeli spasiti život i podlegla je ozljedama.  Dok se ovaj tragičan događaj istražuje kao pokušaj pljačke, žrtvin otac Atanael Jardim vjeruje da se radilo o ciljanom napadu, tvrdeći da su Luanne već neko vrijeme pratili. - Ovo nije bila samo pljačka. Bilo je to ubojstvo - tvrdi njezin otac. 

U međuvremenu, izvješća navode da su osumnjičenici, čiji identitet policija još nije utvrdila, isprva pucali u stražnji dio automobila, prije nego što su se okrenuli sa strane i ponovno zapucali. Luannein suprug João Pedro Farche i sin u ovoj pucnjavi su prošli neozlijeđeni, a policijska istraga je u tijeku. Luanne je na Instagramu imala 365 tisuća pratitelja i na ovoj društvenoj mreži bavila se temama mršavljenja i zdravog života te je s drugima dijelila kako je izgubila višak kilograma. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije