World Top Model

Ines Jovanović među Top 10 svjetskih modela

09.12.2015.
u 07:00

Događaj World Top Model je svjetski izbor modela, koji ove godine slavi 25. godišnjicu, a emitiran je preko Fashion TV-a

Na modnom događaju World Top Model 2015., koji je održan 5. prosinca u hotelu Sheraton Parco de Medici u Rimu, predstavnica BiH Ines Jovanović se u konkurenciji 40-ak natjecateljica drugih zemalja plasirala u Top 10.

Ines, dugogodišnji model agencije Abc Models Sarajevo, nije mogla sakriti uzbuđenje ovim velikim uspjehom. A, članica žirija Stela Zubak njezin uspjeh je prokomentirala riječima:

"Jako sam zadovoljna i ponosna što je žiri sastavljen od 12 međunarodno priznatih osoba, koji čine modni profesionalci, prepoznao izuzetan talent, ženstvenost, karizmu i profesionalnost kod Ines i što se zasluženo plasirala u Top 10 modela na ovom prestižnom modelling natjecanju gdje se biraju 'najbolji od najboljih'" – izjavila je Stela Zubak, predstavnica modne agencije Abc Models Sarajevo.

Pobjednica Meksikanka

Ugovor vrijedan 200.000 eura potpisala je dugogodišnji model Miriam Nunez iz Meksika.

Tri prvoplasirane su modeli iz Meksika, Hrvatske i Konga. Među 40 predstavnica drugih zemalja bila je i Muradija Hamzagić, također model međunarodne agencije Abc Models, koja je predstavljala Crnu Goru.

Inače, Ines Jovanović nakon Rima očekuje dosta posla u svijetu mode i dzajna.

"Nakon Rima predstoji mi photosession za katalog renomiranog modnog dizajnera Tolga Cama iz Turske. Također se radujem suradnji s modnom dizajnericom Daliborkom Kiš Juzbaša i snimanju editorijala za njezine nove ljetne kolekcije na Ibizi i Tenerifima.

Poziv u Grčku

"Dobila sam poziv u Grčku, Istanbul, postoje neki planovi i za snimanja u Njemačkoj. Zadovoljna sam svime što sam dosad postigla, čvrsto stojim na zemlji, hrabro i samouvjereno koračam kroz život uživajući u svom dosadašnjem uspjehu i ponosim se što sam predstavljala našu zemlju na najprestižnijem modnom događaju u svijetu", rekla je Ines.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije