PODIJELILA DETALJE

Indira Levak objavila sliku sa suprugom Miroslavom i otkrila: 'Oboje smo ranjeni'

06.08.2022.
u 20:08

Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj njen suprug vozi i ima imobilizacijsku ortozu oko ruke. Fotku je lajkalo gotovo 2000 ljudi, a u komentarima su bračnom paru mnogi poželjeli brz oporavak.

Pjevačica Indira Levak jučer je održala koncert u Slavonskom Kobašu, a prije se pratiteljima javila s puta i otkrila da i ona i njen suprug Miroslav trpe bolove. Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj njen suprug vozi i ima imobilizacijsku ortozu oko ruke.  "Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine. Oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim s boli u leđima..ranjeni.. al’ srce veliko k’o kuća , pa idem večeras rasturiti partijanu u Slavonskom Kobašu" napisala je pjevačica jučer na Instagramu.
Fotku je lajkalo gotovo 2000 ljudi, a u komentarima su bračnom paru mnogi poželjeli brz oporavak.  Inače, Indira i Miroslav nedavno su proslavili osmu godišnjicu braka, a ona nam je otkrila kako je živjeti s nekoliko kućnih ljubimaca.  - Proslavili smo osam godina poštovanja, kompromisa i puno smijeha. Kada imate svakodnevno razlog za smijeh s voljenom osobom, tada znate da je sve u redu, a naše životinjice daju nam bezbroj ekstra razloga za dobro raspoloženje. Blue je nova šefica u kući i mačke su je prihvatile, ali je odgajaju. Ipak je ona došla zadnja i red se mora znati, kao i svugdje. Baš uživamo u našem domu - otkrila nam je Indira.  Otkrila je i kakav je Miro kao trener.  - Nije strog. Miro mi je složio program koji odgovara mojim aktivnostima i tempu života, ali nekada se malo naljuti kad ja nađem najkreativnije izgovore zašto ne mogu na trening. Tu sam stručnjakinja - priznala je. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije