VELIKA TUGA

Imao je samo 26 godina: Tragično preminuo sin poznatog glumca: 'Naša su srca slomljena'

instagram
25.01.2022.
u 21:08

Sin glumca Michaela Madsena (64), Hudson Madsen (26) tragično je preminuo na Havajima, potvrdila je tamošnja policija.

Sin glumca Michaela Madsena (64), Hudson Madsen (26) tragično je preminuo na Havajima, potvrdila je tamošnja policija.

-Potvrđujem kako je Hudson Lee Madsen (26) preminuo je od posljedica prostrjelne ranena glavi- potvrdili su iz ureda mrtvozornika u gradu Honolulu za The Sun.

-Slomljena srca i preplavljeni tugom oplakujemo gubitak našeg Hudsona. Uspomena na njega ostat će u srcima svih koju su ga poznavali i voljeli. Molimo vas da poštujete privatnost naše obitelji u ovom teškom trenutku. Hvala- stoji u priopćenju koje je objavio The Blast.

Michael je Hudsona dobio u braku s trećom suprugom DeAnne Madsen, a njegov krsni kum bio je slavni holivudski redatelj i jako dobar prijatelj njegova oca, Quentin Tarantino. Hudson je služio u američkoj vojsci te je dio službe proveo i na terenu u Afganistanu. Sa suprugom Carlie s kojom se vjenčao 2019. godine živio je na Havajima. Prošloga tjedna Carlie je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz bolnice nakon operacije raka dojke, a naglasila je kako joj je suprug bio najveća podrška.

-Želim se zahvaliti najboljem suprugu na svijetu! Jučer sam bila na operaciji, a on je bio toliko strpljiv kroz cijeli proces. Proveli smo sedam sati u bolnici i dok sam ja bila na operaciji, on je otišao u Target i kupio mi cvijeće, udobnu pidžamu i moje najdraže slatkiše. Ne mogu ni zamisliti kako bi oporavak izgledao bez njegove pomoći, zahvalna sam na svemu - napisala je Carlie uz fotografiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije