BORBA S BOLEŠĆU

Holivudsku slatkicu dugo nismo vidjeli, a njezino blijedo izdanje zabrinulo je obožavatelje

Foto: Pa/Pixsell
1/3
23.09.2021.
u 18:49

Pjevačica Selena Gomez (29) nekad je bila najtraženije lice u Hollywoodu i jedna od najpraćenijih osoba na Instagramu, ali u zadnjih nekoliko godina to se promijenilo pa ju sada sve rjeđe možemo vidjeti u javnosti i na raznim događajima.

Pjevačica Selena Gomez (29) nekad je bila najtraženije lice u Hollywoodu i jedna od najpraćenijih osoba na Instagramu, ali u zadnjih nekoliko godina to se promijenilo pa ju sada sve rjeđe možemo vidjeti u javnosti i na raznim događajima. Selena je ovaj vikend u društvu prijateljice snimljena na ručku, a za tu prigodu odabrala je ležeran stajling- kratku majicu i široke hlače te se pojavila bez trunke šminke.

Umorno, blijedo i podbuhlo lice pjevačice zabrinulo je njezine obožavatelje koji su se na društvenim mrežama zapitali što joj se dogodilo.

Foto: Profimedia

Inače, Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je progovorila tek nekoliko godina kasnije. Koliko joj je zdravstveno stanje bilo ozbiljno govori i to što je 2017. godine podvrgnuta transplantaciji bubrega koji joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa, a prije operacije pjevačica je otkrila da se bori s napadajima panike i depresijom zbog kojih je otkazala dio svjetske turneje "Revival".

Također, veliki dio njezine karijere, ali i privatnog života obilježila je veza s pjevačem Justinom Bieberom (27), a "toksična veza" koja je trajala od 2010. godine završila je kada je 2018. godine pjevač obznanio da će svoju budućnost nastaviti s manekenkom Hailey Bieber (24) Biber s kojom se i vjenčao. 

-Morala sam pronaći način da sve to razumijem kada sam malo više sazrela. Ne želim provesti život pričajući o ovoj temi, ali jako sam ponosna što sam sve prošla i sada se osjećam snažnijom no ikada. Prošla sam kroz sve to najdostojanstvenije što sam mogla. Ta veza nije završila kako je trebala i morala sam to prihvatiti, no cijelo vrijeme mi se činilo kao da još negdje moram ispričati cijelu situaciju- ispričala je nedavno Selena i priznala da je godinama bila žrtva psihičkog nasilja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije