VELIKI SKANDAL

Holivudski glumac otkrio da se zbog jedne greške htio ubiti

asdada
08.04.2017.
u 14:00

Glumac je 2007. godine nazvao svoju kćer, a kada je nije uspio dobiri, izvrijeđao ju je u glasovnoj poruci. Ona je procurila u javnost i ostavila velike posljedice, prenosi Net.hr

Alec Baldwin je otvorio dušu i priznao da si nikad neće oprostiti skandal u kojem je preko telefona brutalno izvrijeđao svoju tada 11-godišnju kćer Ireland.

“Ti si bezobrazna i nepromišljena mala prasica”, rekao je 2007. godine djevojčici.

“I dan danas ljudi upiru prst u mene pa njeni ožiljci nikad neće zacijeliti. Moja kći je zauvijek povrijeđena“, rekao je glumac koji danas žali zbog toga.

Naime, zvao ju je telefonom, a kada se nije javljala, izvrijeđao ju je u glasovnoj poruci.

Snimka njegovih uvreda procurila je u javnost 2011. godine na suđenju s bivšom suprugom Kim Basinger za skrbništvo nad Ireland. Alec kaže da je, nakon što je snimka procurila u javnost, razmišljao o samoubojstvu, no predomislio se jer nije želio da Kim pobijedi.

“Da sam se ubio, ona bi dobila kćer”, rekao je Baldwin.

Ireland je nedavno na Instagramu objavila šokantnu ispovijest u kojoj je otkrila kako je bila opsjednuta svojom težinom.

“Ponekad se uhvatim kako brinem o tuđim mišljenjima i počnem padati u depresiju. Jako sam blijeda. Teško pocrnim. Imam celulit. Došla sam od veličine 0 do veličine šest i počela jesti kutije od pizze kako bih prevarila glad. Bila sam opsjednuta teretanom”, napisala je mlada manekenka.

Danas je sretna jer je, kaže, prihvatila samu sebe.

Ključne riječi

Komentara 1

VA
Varesak
16:33 08.04.2017.

Priča praznu priču,tko to hoće učiniti on to i učini.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije