neda ukraden

Hoću frajera, ne ćuku koji će mi vući kofere

Neda Ukraden
Screenshot
13.06.2016.
u 09:09

Pjevačica je dodala da neni muškarci moraju biti dostojni nje, ali i njezine obitelji.

- Ne treba mi neki ćuko koji će mi samo vući kofere i govoriti kako sam lijepa i popularna - rekla nam je pjevačica, koja je na CMC festivalu na brodu u Vodicama uz pjesmu, vino, sir, pršut i ribu predstavila nov album 'Terapija'.

- Glazba je moja terapija - rekla je dotjerana pjevačica gostima, a istodobno je suradnike cijelo vrijeme ispitivala je li joj šminka postojana. Neda je na novom albumu angažirala Filipa Miletića i Miloša Roganoića, koji su Severini (44) napisali hitove 'Uzbuna', 'Italiana' i 'Brad Pitt'.

Iako se sa Splićankom druži i cijeni je, Ukraden je najveći glazbeni uzor energična Tina Turner (76). Svi su u Vodicama hvalili Nedin izgled, a ona kaže kako za to nema neke posebne tajne.

- Sinoć sam odvozila 700 km, a maloprije sam napravila 20 sklekova. Nemam vremena za fitness centre, ali redovito radim trbušnjake. To mi je slaba točka - smije se Ukraden.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije