Počinje popularni showa

Hercegovka i Bosanci u novoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato"

lice_nnn_bih_10092015
11.09.2015.
u 09:29

Uz Hercegovku Ivanu Marić, koja će se natjecati u showu, u žiriju će sjediti operna pjevačica Sandra Bagarić i Branko Đurić Đuro

 

- Uzbuđenje je ravno djetetu koje treba poći u školu u prvi razred, jedva čekam, kaže pjevačica Ivana Marić koja odbrojava sitno do nedjelje kada na Novoj TV počinje nova sezona glazbenog showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Luka na štiklama

Popularna Hercegovka i još sedam njezinih kolega Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić započinju svoju novu avanturu, a prije prvih nastupa bilo je potrebno odraditi pripreme za izradu maski koje će kroz čitavu sezonu morati nositi kako bi što uvjerljivije oponašali glazbene legende. Osim glasovno i scenski uvjerljivog nastupa, od izuzetne je važnosti učiniti lice pjevača prepoznatljivo, stoga je izrada maski i sam proces transformacije ekipi iz šminke najveći profesionalni izazov. "Nisam nikada probao hodati u štiklama. Hoću biti sve živo što se može biti, debeli muškarac, mršava žena, debela žena i mršavi muškarac, to već jesam, a crno, bijelo, žuto, sve živo', poručuje komičar Luka Bulić.

Bosanci u žiriju

U tročlanom žiriju, sjedit će dvoje Bosanaca - operna pjevačica Sandra Bagarić i glumac Branko Đurić Đuro. Njima će se pridružiti i glazbeni producent Tomo In Der Muhlen. Prvu sezonu ovog showa u prosjeku je pratilo više od milijun gledatelja koji s nestrpljenjem čekaju nove zahtjevne transformacije i imitacije najvećih glazbenih zvijezda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije