ODLIČAN DUO

Halid Bešlić priredio spektakl u Areni, a prava euforija je nastala kada mu se pridružio Enis Bešlagić

Halid Bešlić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
04.12.2022.
u 11:38

Kada se na pozornici u Areni Halidu pridružio glumac Enis Bešlagić nastala je prava euforija u publici

Četiri godine nakon spektakla koji je svojim obožavateljima priredio u Areni Zagreb, Halid Bešlić sinoć se vratio na isto mjesto i opet dokazao zašto je jedna od najvećih glazbenih zvijezda. Rasprodana Arena s velikim je pljeskom dočekala Halida kada se popeo na pozornicu i pjevali su s njim dobro im poznate hitove, a prije dvoje godine glazbenik ih je razveselio i objavom novog albuma "Trebević". 

Nove pjesme zapisale su novu povijest u karijeri ovog regionalnog glazbenika, te tako čvrsto uz bok stale njegovim prijašnjim uspješnicama i sudeći prema reakcijama publike sinoć već su ih uvrstili među omiljene pjesme Halida Bešlića. 

Kada se na pozornici u Areni Halidu pridružio glumac Enis Bešlagić nastala je prava euforija u publici. Glumac i pjevač već su dobro uigran tim jer se Enis uvijek rado odazove pozivima da zapjevaju zajedno, a Enis je bio Halidov gost i 2009. kada su također pjevali hit Crvene jabuke Jazz.ba.

Sinoć se Bešliću pridružio u trenutku dok je pjevao hit "Ja bez tebe ne mogu da živim". Enis je prije koncerta podijelio nekoliko videa iz backstagea i pokazao kako su se pripremali.  

- Evo ga draga publiku da vidite što radi Halid prije koncerta, samo vitamini, samo vitamini. Zato ovako dobro izgleda - pokazao je Enis u video u kojem zajedno s Halidom jede mandarine uoči nastupa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?