poznati bh. pjevač

Halid Bešlić otkrio koga jedva čeka vidjeti

Tomislav Miletic/PIXSELL
23.07.2019.
u 17:19

Ne mogu dočekati kolovoz. Još sitno brojim do dana kad će se sin, snaha i unuci vratiti iz Njemačke. Tad ćemo na pravi obiteljski odmor u Makarsku, rekao je poznati bh. pjevač Halid Bešlić za 24sata.hr.

Otkako je njegova snaha Mahira dobila posao u Offenbachu gdje se preselila sa suprugom, Halidovim sinom Dinom i njihovim blizancima Lamijom i Belmin – Kanom (5), pjevač kaže da se osjeća kao bez desne ruke. Nedostaju mu sin, snaha, a najviše unuci. 

- Jedva čekam da dođu, da ih zagrlim, da se ludiramo po moru – čeznutljivo će pjevač.

Otkako su se rodili, djed Halid i baka Sejda svakodnevno su pomagali sinu i snahi. Halid im je kupio stan na istom katu zgrade u kojoj i on živi.

- Svaki dan sam bio s njima barem sat-dva. Živio sam u stanu pored sina, dijelio nas je zid. Ujutro sam kod njih pio kafu a unučići su skakali po meni. Pričali, trčali... a sad toga nema – kaže pjevač. 

Zato će, čim obitelj dođe u Sarajevo, nadoknaditi sve propušteno. Halid se sa sinom čuje svaki dan, a unuci se guraju da preko Skypea pričaju s dedom. On ne skriva da im sve dopušta.

- Mogu raditi sve, mogu mi i dubiti na glavi. Najčešće mi govore: 'Deda, daj pare'. Vidjeli su pare, ali ne znaju šta je to. Smiješno mi je bilo kad nakon druženja s njima krenem kući, a oni za mnom viču 'A gdje su pare?' – smije se Halid. 

Dok ne dočeka da zagrli najmilije, pjevač radi punom parom. Nekoliko dana odmarao se u Neumu, a sad ga čekaju već dogovoreni koncerti. Snimio je i nove pjesme, pa najavljuje da će na jesen izaći i novi album.

Otvorit će ga Halidov megahit 'Taman je' koji je od ljeta 2018. skupio 23 milijuna pregleda na YouTubeu. Halidu je opet najdraže što u pjesmi i spotu sudjeluje unuka Lamija.

- Čula je snimku moje pjesme i ponavljala 'Daj mi dedu da ga slušam'. Tako sam je odlučio snimiti i staviti da se pojavi na kraj spota - kaže Bešlić za kraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije