nastupit će po peti put.

Halid Bešlić o rasprodanoj Areni Zagreb: 'Nije mala stvar izaći pred narod, samo da sve štima'

Halid Bešlić
Armin Durgut/Pixsell
17.11.2022.
u 07:24

Najvažnije je doći pred punu dvoranu, pokloniti se i početi. Onda ide pjesma za pjesmom pa dok se ne zaustavimo - rekao je dobro raspoloženi Bešlić

Regionalna zvijezda Halid Bešlić otkrio je za Extra FM osjeća li tremu uoči nastupa u rasprodanoj Areni Zagreb, a pred njihovom kamerom skuhao je i svoju prvu kavu u životu. Legendarni pjevač nastupit će u Areni Zagreb 3. prosinca, po peti put.

- Nema nikakvih specijalnih priprema. Imam bend koji sa mnom svira 25, 30 godina. Dakle, mi se poznajemo u dušu, a produkcija je vrhunska i sve je već uhodano. Najvažnije je doći pred punu dvoranu, pokloniti se i početi. Onda ide pjesma za pjesmom pa dok se ne zaustavimo - rekao je dobro raspoloženi Bešlić.

Može se pohvaliti iznimno bogatom karijerom, iza njega su nebrojeni nastupi, ali još uvijek osjeća tremu i uzbuđenje pred izlazak na velike pozornice.

- Nije mala stvar izaći ispred naroda. Najgoru tremu osjećam ako nešto ne štima, ako se bojim da bi nešto moglo zakazati. Prva je stvar tu ozvučenje. Kad se nešto pokvari u malom prostoru, ja samo nastavim pjevati bez ozvučenja, ali u velikom prostoru tako ne možeš održati koncert. Kod mene ipak sve to funkcionira dobro, svi su profesionalci. Samo Bože zdravlja - rekao je pjevač, prenosi 24sata.hr.

Osim svojom glazbom, privukao je pažnju javnosti i priznanjem da nikada nije napravio kavu, kako je ispričao za IN magazin. Zbog toga je odlučio i skuhati kavu u studiju Extra FM-a.

- Moja generacija je muškarce koji su radili u kuhinji zvala papučarima. Tako je bilo, što ćete - rekao je Halid Bešlić voditeljici Ivoni Ažić, a onda je skuhao svoju prvu kavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije