SLOMILE GA EMOCIJE

Halid Bešlić nije mogao suspregnuti suze, emotivnim govorom ganuo mnoge: 'Fale mi'

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
20.02.2020.
u 18:54

U govoru je rekao kako je čak nekoliko puta u svojoj karijeri bio u situaciji kada bi osjetio veliko zasićenje i poželio odustati od svega, no ljubav prema glazbi nije mu to dopuštala.

Glazbenik Halid Bešlić danas je promovirao svoj novi album 'Trebević', kao i istoimenu pjesmu, a još je nedavno rekao kako nije siguran hoće li mu ovo biti zadnji album. 

- Ne znam je li ovo moj zadnji album jer upitno je na što će se u budućnosti snimati ako se više ne bude koristio CD - rekao je tada.

No, sudeći prema današnjoj promociji na kojoj je rekao kako mu za novi album neće trebati puno jer su mu s 'Trebevića' ostale još četiri pjesme, voljeni glazbenik imat će još barem jedan. Bešlić se ovom prigodom prisjetio i svojih pokojnih prijatelja Davorina Popovića i Mirze Delibašića i emotivnim govorom poručio je kako mu jako nedostaju, a glazbeniku pritom nije uspjevalo suzbiti suze. 

U govoru je rekao kako je čak nekoliko puta u svojoj karijeri bio u situaciji kada bi osjetio veliko zasićenje i poželio odustati od svega, no ljubav prema glazbi nije mu to dopuštala. 

- Sada nisam pjevao tokom siječnja i veljače i vjerujte da nisam znao šta ću sa sobom. Imao sam određenim problema s glasom i liječio se, ali znam da ne mogu bez muzike. Ja imam životnu penziju, ali ja ću jednostavno pjevati dok god sam živ i dok postoji moja publika - rekao je pritom.

Bešlić je novi spot i album promovirao, simbolično, na Trebeviću, a promociji su prisustvovale mnoge kolege, ali i glazbenikova obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije