Splitska ‘celebrity‘ primalja otkrila

Grašini roditelji prihvatili Hanu, nadaju se unuku: "Kad će - ako neće sad"

hana petar grašo
19.11.2021.
u 22:08

- Jako mi je draga Hana, koliko sam čula, lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji. Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom, čujte Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad, šali se Bosiljka.

Splitska primalja Bosiljka Bulović život je posvetila učenju trudnica prirodnom i bezbolnom porodu smatrajući da je to iako mnogima zvuči nemoguće - itekako moguće.

Tijekom svih ovih godina kod nje su na tečajeve dolazili i mnogi poznati Splićani poput Ane Bučević, Saše Antića iz TBF-a i Deana Dvornika sa svojim suprugama, glumica Gordana Gadžić (sin joj je mladi glumac Filip Vidović kojeg je dobila s preminulim glumcem Ivicom Vidovićem), novinarke Regina Zubanović i Darija Radan Jakovčević, Andrea Asanović, nećakinja Aljoše Asanovića...  Bosiljka je porodila i preminulu glumačku legendu Zoju Odak, njegovala je košarkaša Roka Lenija Ukića kad se rodio, kao i Bornu Budimira, sina Doris Dragović.

- Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo, kaže Bosiljka, piše Slobodna Dalmacija

Nekadašnjeg košarkaša i uspješnog ugostitelja odlično poznaje.

- Mi smo vam zajedno išli u osnovnu školu, svih osam godina. Prepisavala sam od njega, kao i on od mene, smije se Bose, koja je upoznata s time da Petar Grašo nakon dugogodišnje veze s Danijelom Martinović ima novu partnericu, 14 godina mlađu pjevačicu Hanu Huljić, kći našeg hitmejkera Tončija Huljića.

- Jako mi je draga Hana, koliko sam čula, lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji. Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom, čujte Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad, šali se Bosiljka.

Inače, pjevačev tata nedavno je za 24 sata komentirao novu djevojku svog popularnog sina.

- Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom, rekao je Zoran kojem je zasmetalo što su se proširile glasine da je bio zatečen viješću o njihovoj ljubavi.

Bosiljka je prije 30 godina njegovala i pjevačicu Doris Dragović. Priznala je kako je bila jako uplašena nakon poroda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije