NA INSTAGRAMU

Goran Višnjić otkrio da je promijenio izgled, pratitelji iznenađeni: 'Nisam te prepoznala'

05.07.2022.
u 14:20

Goran je objavio fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije nego inače, a radi se o promjeni njegove boje kose i dužine brade i brkova

Glumac Goran Višnjić svojim je pratiteljima na Instagramu otkrio da je promijenio izgled. Naime, Goran je objavio fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije nego inače, a radi se o promjeni njegove boje kose i dužine brade i brkova. Višnjić je pokazao da sada ima svjetliju kosu te da je pustio bradu i brkove. 

- U izradi... I na pola puta. Vrlo uzbudljivo. Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno - napisao je Goran u opisu. U komentarima su pratitelji počeli nagađati čime je uzrokovana ova promjena imidža. Neki su isticali da se radi o promjeni imidža za seriju Vikinzi: Valhalla, čijoj trećoj sezoni se glumac pridružuje. Uputili su mu i brojne komplimente. "Dakle, wow", "Top prijatelju", "Izgledaš dobro", "Izgledaš pomalo kao Sean Connery s tim izgledom", "Nisam te ni prepoznala", pisali su. Komentar mu je ostavila i pjevačica Nina Badrić.  "Izgledaš svježe", napisala je.

 

 

Inače, debitirajući u trećoj sezoni, Višnjić će utjeloviti lik Erika Crvenog (Erik the Red), povijesnu ličnost i legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, pišu američki mediji. 

Podsjetimo, "Vikinzi: Valhala" su jedna od najpopularnijih serija na Netflixu. Povijesnu dramsku seriju kreirao je Jeb Stuart za Netflix kao nastavak "Vikinga", koje je stvorio Michael Hirst. Prvi je put objavljena u veljači ove godine kada je izašla prva sezona, a odmah je zabilježila veliku gledanost u 90 zemalja diljem svijeta. Time je zaradila dvosezonsku obnovu nakon snažnog prikazivanja na Netflixovoj ljestvici Top 10 gledanosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije