trauma

Glumica tvrdi da je očuh htio ubiti nju i majku u prometnoj nesreći

20.10.2018.
u 11:30

Haddish koja je već ispričala sve o svojem teškom djetinjstvu u knjizi "Zadnji crni jednorog", navodi da joj je očuh rekao kako je prerezao kočnice na autu njene majke prije nego što su doživjele nesreću koja je Tiffanynoj majci prouzrokovala teško oštećenje mozga.

Glumica Tiffany Haddish otvorila se o jednom traumatičnom iskustvu s obitelji. 

U intervjuu za The New York Times, objavljenom u srijedu, 38-godišnja glumica izjavila je kako joj je očuh rekao da 1988. pokušao nju i njezinu majku ubiti u prometnoj nesreći. Haddish koja je već ispričala sve o svojem teškom djetinjstvu u knjizi "Zadnji crni jednorog", navodi da joj je očuh rekao kako je prerezao kočnice na autu njene majke prije nego što su doživjele nesreću koja je Tiffanynoj majci prouzrokovala teško oštećenje mozga.  

U intervjuu je rekla da nije sigurna je li on govorio istinu, ali da je odmah imala potrebu osvetiti mu se. 

Popularna glumica rekla je kako je postala depresivna, te potražila psihijatrijsku pomoć, a psihijatar joj je predložio da se počne baviti stand-up komedijom kako bi se lakše nosila s traumom. Tiffany je živjela s majkom i bakom u Los Angelesu, a svoje djetinjstvo opisuje sretnim do prometne nesreće kada je imala osam godina.

- Nakon nesreće, o moj Bože, govorila bi mi grozne stvari, da izgledam kao moj ružni otac, da mrzi i njega i mene. Ako nije mogla nešto reći, samo bi me udarila svom snagom, - rekla je Haddish i dodala: - nisam to nikome rekla jer sam si nisam mogla pomoći, voljela sam ju. 

Od tada je Tiffany Haddish postala popularna u Hollywoodu s filmom Girls Trip u 2017., a za nastup u showu "Saturday Night Live" dobila je Emmy. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije