počinila samoubojstvo

Glumica iz serije 'Mala nevjesta' pronađena mrtva

glumica Pratyusha Banerjee
02.04.2016.
u 11:26

Kako prenose indijski mediji, bolivudska glumica Pratyusha Banerjee (24), koja je slavu stekla ulogom u seriji 'Mala nevjesta', počinila je samoubojstvo u svom domu u Mumbaiju.

Glumica je pronađena obješena u svom stanu u predgrađu Mumbaija, izjavili su policijski dužnosnici. Policija nije pronašla oproštajno pismo u blizini, a uzrok smrti mlade glumice bit će utvrđen nakon obdukcije.

 Još uvijek nije poznato zašto je mlada glumica odlučila dići ruku na sebe, ali neslužbeno spominje da je Banerjee patila od depresije zbog ljubavnih problema. Tako su indijski mediji prenijeli da je posljednji status koji podijelila sa prijateljima na aplikaciji 'Whatsapp' bio svojevrsni poziv za pomoć, prenosi 24sata.hr

Inače, prijatelji mlade glumice nagađaju da bi razlog ovog očajničkog čina mogla biti depresija  zbog prekida ljubavne veze s glumcem Rahulom Raj Singhom .

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije