IZNENADNA SMRT

Glumac otkrio stravičnu vijest: 'Preminula mi je djevojka, liječnici je nisu mogli spasiti'

Foto: Profimedia
1/2
18.05.2020.
u 10:32

- Bilo je to ozbiljno, za nju dosad nepoznato stanje. Nije bila zaražena koronavirusom. Liječnici je nisu mogli spasiti, iako su se svojski trudili da uspiju - objasnio je Marc

Glumac i komičar Marc Maron trenutno proživljava najteže dane u svom životu. Njegova partnerica, redateljica Lynn Shelton, iznenada je preminula prošli petak, a njezin nenadani odlazak potpuno je shrvao glumca popularnog 'Jokera' koji je po prvi puta progovorio o smrti žene koju je obožavao. Zdravstveno stanje 54-godišnje Lynn iznenada se pogoršalo proteklog tjedna kada je uslijed bolesti kolabirala. Maron je otkrio da je tjedan dana bolovala, a potom se slomila.

- Bilo je to ozbiljno, za nju dosad nepoznato stanje. Nije bila zaražena koronavirusom. Liječnici je nisu mogli spasiti, iako su se svojski trudili da uspiju - objasnio je Marc u izjavi za javnost.

"Ovo je devastirajuće. Srce mi je slomljeno, u potpunom sam šoku i ne znam kako krenuti dalje. Htio sam se obratiti ovim putem kako bi svi koji su je poznavali znali, neki su čuli, neki još nisu - napisao je glumac u pismu poslanom IndieWireu.

- Bila je puna radosti, prelijepa, ljubazna, karizmatična. Smijali smo se zajedno, započeli smo zajednički život i zaista ne mogu vjerovati što se događa. Ovo je grozan i tužan gubitak- dodao je Marc. Prerana smrt šokirala je mnoge koji su s Lynn surađivali, a na Twitteru se od nje oprostila i glumica Reese Witherspoone.

- Potpuno sam slomljena otkada sam čula da je jučer preminula Lynn Shelton. U potpunom sam šoku što ova živopisna, talentirana i redateljica nije s nama. Lynn je bila jako strastvena oko naše serije Little Fires Everywhere - napisala je Reese. Od redateljice se pute društvenih mreža oprostila i komičarka Mindy Kaling.

- Njezina divna, vesela energija bila je zarazna i glumci su uvijek obožavali biti oko nje. Uvijek će mi nedostajati. Počivaj u miru, Lynn. Volim te - napisala je komičarka. Inače, Shelton je poznata po pisanju, režiji i produkciji filmova poput Humpday i Your Sister's Sister, a radila je i na serijama Mad Men, Glow, Shameless, New Girl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije