SUD MU POJAČAO KAZNU

Glumac iz hit filma Parada mora u zatvor, tjerao maloljetnika na oralni seks

Nel Pavletić/Pixsell
02.10.2019.
u 09:45

Jevtić je optužen da je 2014. šesnaestogodišnjaka primoravao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru. Istraga je pokrenuta iduće godine, nakon što su roditelji tinejdžera slučaj prijavili policiji

Srpski glumac Goran Jevtić (41) odležat će 10 mjeseci u zatvoru zbog optužbi da je počinio nedozvoljene spolne radnje nad maloljetnikom L. K. 

Jevtiću, poznatom između ostalog po ulozi u hit-filmu Parada iz 2011. godine, prvostupanjskom je presudom bila izrečena kazna kućnog pritvora, no viši sud sad je odlučio da ipak ide u zatvor, piše Blic.

Jevtić je optužen da je 2014. šesnaestogodišnjaka primoravao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru nakon zabave održane u večernjim satima. Istraga je pokrenuta iduće godine, nakon što su roditelji tinejdžera slučaj prijavili policiji.

Prema neslužbenim informacijama L. K. je tijekom suđenja, koje je trajalo gotovo punih pet godina, tvrdio da ga je glumac spopadao u toaletu kazališta i primoravao na oralni seks u trenutku kada je bio pod utjecajem alkohola.



Komentara 1

PP
ppp
11:53 02.10.2019.

Jednakost? Tamo neka prava? Homofobija? Parade ponosa? Evo kakva je to klika,treba da ih prihvatimo? Da ih podupiremo?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije