SVE ZBOG JEDNOG CILJA

Gaga iscenirala trudnoću i sretnu vezu

13.08.2020.
u 13:58

Dok su mnogi 'navijali' da pjevačica i glumica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper završe u vezi nakon što su dobili Oscare za film 'Zvijezda je rođena', to se ipak nije dogodilo. Nakon propalog pokušaja s bivšim dečkom da napravi svoju pravu ljubav, Bradleya, ljubomornim, ako je vjerovati pisanjima portala Gossip Cop, pjevačica se sadašnjom vezom hvali na sve strane, a nedavno se počelo pričati i kako je prinova na putu.

Otkako su se pojavili u filmu 'Zvijezda je rođena', gdje su glumili ljubavni par, mnogi ne mogu prežaliti činjenicu da se strastvena romansa viđena u filmu nije nastavila i u stvarnom životu. Međutim, kako piše spomenuti medij, 34-godišnja glumica, prije godinu dana, svoju je bivšu vezu s 50-godišnjim glumcem Danom Hortonom započela tik nakon snimanja filma samo kako bi napravila 45-godišnjeg zavodnika Bradleya ljubomornim i pridobila ga za sebe.

Iako se čini kako 34-godišnjoj Gagi doista ništa ne nedostaje u životu, pretpostavlja se kako je i to samo jedan od paravana koji prikrivaju njezine iskrene namjere da osvoji neprežaljenog 45-godišnjeg filmskog kolegu Bradleyja. Jednom prilikom navodno je i priznala kako je on taj koji drži 'ključeve' njezinoga srca, no u to vrijeme on je bio posvećen 'sređivanju' odnosa nakon prekida s manekenkom Irinom Shayk. Unatoč tome što su glumci u jako dobrim odnosima, čini se kako je cijela priča oko romanse ipak zadržala samo prijateljski karakter, s obzirom na to da su nakon filma u proteklih godinu dana rijetko kada viđeni zajedno u javnosti. 

lady gaga Izvor: Profimedia

Međutim, godinu dana kasnije, shvativši da joj bivši dečko Dan nije bio dovoljno dobro sredstvo kojim će izluditi Bradleya, izgleda da je Gaga ipak nastavila sa životom. Trenutno je u sretnoj vezi s poduzetnikom Michaelom Polanskyjem, a nedavno se, ako je suditi po novijim fotografijama, počelo nagađati i da je pjevačica trudna. Iako se već pisalo i o zarukama i vjenčanju čini se kako se veza ipak odvija polako, ali sigurno, te da uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije