kraljevske obveze

Frizura, štikle i šminka nakon poroda - tko to još može?

Getty/Guliver
25.04.2018.
u 16:26

Priča dana svakako je ona kako je vojvotkinji od Cambridgea, Kate Middleton, uspjelo samo šest sati nakon poroda, u punoj spremi (make up, frizura, štikle, haljina  i osmijeh…) pozirati pred brojnim fotografima dok je jučer predstavljala najmlađu kraljevsku bebu!  

It's a boy! – orilo se kraljevstvom, a nas samo zanima je li mu i mama ovozemaljsko biće! – najčešći su komentari na potpuno sređenu Kate nekoliko sati nakon poroda. U prekrasnoj crvenoj haljini i bež štiklama Kate je više izgledala kako ide posjetiti neki od svjetskih tjedana mode, a ne kao žena koja je tek rodila.   

Vojvotkinja je s djetetom naručju pozirala ispred bolnice, nakon čega ju je i  napustila, a pridružio im se i ponosni otac, princ William. I pitamo se sad kao je sve to moguće, jer kod nas je pravilo da se u bolnici ostaje po nekoliko dana, a štikle i make up – navodno, ženama nisu na pameti niti mjesec dana kasnije, a kamo li šest sati nakon poroda!, piše miss7.24sata.hr. 

Foto: Getty/Guliver

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije