Naslovnica Showbiz

Freeman uznemirio Srbe posjetom Srebrenici i pričom o genocidu

Glumac je u serijalu "The Story of Us" posjetio Srebrenicu gdje mu je domaćin bio novinar Senad Hadžifejzović s kojim je razgovarao o masovnim grobnicama i genocidu u Srebrenici.
06. veljače 2018. u 15:20 1 komentara 7795 prikaza

U dokumentarnom serijalu "The Story of Us" glumac Morgan Freeman kao temu je izabrao i rat u Bosni i Hercegovini s posebnim naglaskom na Srebrenicu.

Glumac u spomenutom nastavku dolazi u posjet Srebrenici, a njegov domaćin je novinar Senad Hadžifejzović i njegov sina Feđa.

Na njegovo pitanje što se točno dogodilo u Srebrenici Feđa i Senad su mu opisali kako se u Srebrenici dogodio genocid te da su Srbi zarobili žene, djecu i muškarce u obližnju tvornicu, zatim su ih ubili i bacili u masovne grobnice.

- Znači ovdje su masovne grobnice - zaključio je Freeman, a u offu je dodao kako je NATO bombardiranjem završio rat, ali prekasno da se spase žrtve te kako su cijele obitelji pogubljene u Srebrenici. [video: 23773 / ]

 

To što je u svom dokumentarcu iznio činjenicu kako su Srbi krivi za genocid uznemirilo je Srbe, a njihov Informer piše kako je ovo skandal National Geographica.

- Ni Freemanu ni ikome od novinarske ekipe nije palo na pamet čuti i drugu stranu priče - piše Informer, a užarile su se i društvene mreže na kojima Freemana nazivaju brojnim pogrdnim imenima. 
 

  • djhalvo:

    STA IMA SLUSAN DRUGU STRANU KAD I PTICE NA GRANI ZNAJU STA JE ISTINA O SREBRNICI.TREBA DA BUDE STID ONE KOJI SE NEPOKORAVAJU I NEIZVINJAVAJU ZRTVAM SREBRNICE.A DUGO POSLIJE RADA SU SIJALI PONOSNI NATPISI NOZ ZICA SREBRNICA PO RSu JEBEM ... prikaži još! VAS SVE KOJI NEMATE PETLJU DA POGLEDATE ISTINI U OCI I KAZETE JEST DESILA SE SREBRNICA,URADILI SU JE SRBI ALI NE BIH SRBI VECINOM SRBI IZ SRBIJE SA ARKANOM I MLADICEM NA CELU MA DA JE BILO I DOMACIH BIG IZDAJNIKA KOJI SU UCESTVOVALI U OVOM MASAKRU