PRESRETNA

Fotografijom otkrila sve! Najseksipilnija žena na svijetu obznanila sretnu vijest

Foto: PA/Press Association/PIXSELL
11.11.2018.
u 11:24

Manekenka i glumica Kate Upton i njezin suprug Justin Verlander postali su roditelji djevojčice.

Velika euforija vlada u obitelji Kate Upton i njezinog supruga Justina Verlandera. Manekenka i glumica na svijet je donijela njihovo prvo dijete, djevojčicu kojoj je par nadjenuo ime Genevieve Upton Verlander. 

Malena je na svijet stigla 7. studenog, a novopečena majka prinovom se pohvalila na Instagramu objavivši crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi dio lica i malena ručica djevojčice.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Jednoj od najljepših žena na svijetu i njezinom suprugu, poznatom igraču bejzbola, mnogi su u komentarima odmah uputili čestitke uz pregršt dobrih želja.  

Inače, ova 26-godišnja ljepotica početkom godine proglašena je najseksipilnijom ženom. Tu laskavu titulu dodijelio joj je magazin 'Maxim'. Danas je jedna od najzanosnijih žena u svijetu showbusinessa iza koje su brojne naslovnice i editorijali no njezin početak nije bio posut ružama.

Naime, nakon što je Kate osvanula prvi puta na naslovnici mnogi su je proglasili predebelom i savjetovali joj da se prestane baviti tim poslom. Srećom ona ih nije poslušala i nastavila je ostvarivati svoje snove bez obzira na raskošne obline koje su s vremenom postale njezin zaštitni znak.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije