TATINA PRINCEZA

Fotografija koje će vas raznježiti: Šime Vrsaljko objavio sliku s kćeri Viktorijom

Instagram
17.07.2022.
u 17:34

Svaki slobodan trenutak Šime provodi s Kajom i Viktorijom, a sada je objavio i fotografiju na Instagram storyju na kojoj mu je kći u naručju.

Nogometaš Šime Vrsaljko imat će puno lijepih uspomena iz ove godine. Nedavno je prešao iz Atletico Madrida u grčki Olympiakos i po dolasku u novi kub izjavio je kako je došao ondje osvajati trofeje i igrati u Ligi prvaka.

Ove godine dogodila se i promjena na njegovom ljubavnom planu i nedavno su potvrđena i šuškanja kako je u vezi sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar, a par je prije tri mjeseca dobio i kćer kojoj su dali ime Viktorija.

Foto: Instagram

Svaki slobodan trenutak Šime provodi s Kajom i Viktorijom, a sada je objavio i fotografiju na Instagram storyju na kojoj mu je kći u naručju, a u pozadini je pustio pjesmu Davida Guette ft. Sia "She Wolf".  Ubrzo nakon Šimine objave na Instagramu se javila i Kaja i objavila fotografiju na kojoj su zajedno na jet skiju.

Dio lipnja proveli su u Zadru i sa Šiminom obitelji i Kajinom sestrom su uživali u vožnjama brodom, a na kojoj se sada lokaciji nalaze ne otkrivaju svojim pratiteljima. Šime svoj privatni život voli držati u tajnosti i nikada nije komentirao glasine o razvodu od supruge Matee s kojom ima sina i koja je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana.

Ne priča ni o novoj vezi, ali fotografije koje objavljuje dovoljno govore koliko je sretan. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije