NAKON SEDAM GODINA VEZE

FOTO Ronaldo se oženio za 13 godina mlađu manekenku i priprema veliko slavlje na Ibizi

Ronaldo Luis Nazario de Lima
Profimedia
26.09.2023.
u 18:08

Ovo je službeno treći brak za nekadašnju zvijezdu Reala i Intera, premda se ženio četiri puta

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima (47) oženio je svoju partnericu, manekenku Celinu Locks (33). Par se zaručio u siječnju tijekom odmora na Karibima, a vjenčali se na Ibizi nakon sedam godina veze. Celina je fotografije s vjenčanja objavila na svom Instagram profilu. 

- Danas smo okupili naše obitelji na intimnom vjerskom slavlju i tako obilježili početak tjedna u kojem nas očekuju brojna slavlja, napisali su pokraj fotografije. 

Jedna od prvih osoba koja je čestitala sretnom paru bila je Ronaldova prva supruga Milene Domingues. Ovo je službeno treći brak za nekadašnju zvijezdu Reala i Intera, premda se ženio četiri puta. Naime, Ronaldo je u veljači 2005. organizirao vjenčanje s manekenkom Daniellom Cicarelli u dvorcu u Francuskoj, iako se kasnije pokazalo da nisu službeno postali muž i žena jer ni jedno ni drugo nisu finalizirali razvod od prijašnjih partnera. Razveli su se tri mjeseca nakon ceremonije, a Daniella je kasnije tvrdila da je završilo jer joj je Ronaldo bio nevjeran. Nakon što je njihova veza završila, oženio se studenticom inženjerstva Mariom Beatriz Antony.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

 

Bivši nogometaš ima sina Ronalda (23) s prvom suprugom Milene, a kćeri Mariju Sofia (14) i Mariu Alice (12) s drugom suprugom Mariom. Otkrio je da je 2010. napravio vazektomiju nakon što je potvrđeno da je otac Alexandera, kojeg je dobio nakon veze s konobaricom Michele Umezu. Ronaldo je kasnije za Financial Times priznao da je imao zamrznutu spermu i našalio se da ima još dovoljno da napravi nogometnu momčad.

U ožujku prošle godine Celina je zavarala sve objavom da je trudna s Ronaldovim petim djetetom.

Objavila je selfie fotografiju na kojoj se vidi odjevena u ružičasto s rukom na trbuhu i napisala: 'Počinje nova faza mog života, a s njom i velika odgovornost.' Naknadno je otkrila da je njezina nova 'beba' zapravo parfem koji je lansirala kao dio kolekcije kozmetičkih proizvoda.

Mladenci navodno planiraju zabavu za 400 uzvanika u petak u Ronaldovoj kući u Cala Jondalu na Ibizi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije