RAJ U SAUDIJSKOJ ARABIJI

FOTO Pogledajte kako izgleda Ronaldov dom u Rijadu: Zakupio je 17 soba za nevjerojatnu svotu

Four seasons Hotel
09.01.2023.
u 18:16

Ronaldo i njegova obitelj privremeno će živjeti u 'Kraljevskom apartmanu' i za to zadovoljstvo plaćati stanarinu od 284 tisuće eura

Nakon što je Cristiano Ronaldo i službeno potpisao za saudijskog prvoligaša Al Nassr, privremeno se preselio na Bliski istok i naravno poveo svoju obitelj, zaručnicu Georginu zajedno s djecom. Čak su mu inače stroge vlasti dopustile da živi zajedno s Georginom unatoč tome što nisu vjenčani, no kada imate ugovor od 200 milijuna eura godišnje te ste hodajuća reklama, ništa nije problem...

Portugalska superzvijezda od nedavno živi u kraljevskom apartmanu u hotelu Four Seasons u Rijadu, a novi nogometni kralj Saudijske Arabije zakupio je čak 17 apartmana u tzv. 'Kraljevskom tornju' hotela za koje će plaćati mjesečnu rentu od ogromnih 284 tisuće eura. Naravno, to je gigantska svota za naše pojmove, Cristianu je to vjerojatno obični 'džeparac'.

Ronaldo i njegova partnerica živjet će u Kraljevskom apartmanu koji se proteže na dva kata što im je privremena kuća, prije nego se presele u svoju vilu koja će koštati 12 milijuna eura.

Ronaldo je u karijeri nastupao za velikane poput Manchester Uniteda, Reala i Juventusa, a sada je još jednom naplatio svoje nogometno umijeće te je ponovno najplaćeniji nogometaš današnjice i to u 38. godini života. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije