SPREMA SE VELIKA PROSLAVA

FOTO Oženio se sin Đorđa Balaševića, mladenka oduševila u jednostavnoj haljini

Foto: Instagram
1/2
17.06.2022.
u 17:59

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević oženio je djevojku Nikolinu, a sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević oženio je djevojku Nikolinu, a sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama. Sudbonosno ''da'' izrekli su u Hramu svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije. 

Pažnju je ukrala Nikolina jednostavna haljina koju je kombinirala s bijelim salonkama sa srebrnim remenom, a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi obitelji i prijatelji dok se velika proslava sprema za 25. lipnja u Sremskoj Kamenici na kojoj će biti oko 200 gostiju kako je Aleksa ranije najavio.

Foto: Instagram

Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela dok će gosti zabavljati tamburaši. Nakon ceremonije vjenčanja koja će biti organizirana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend - prenosi Blic detalje vjenčanja koje otkriva izvor blizak obitelji Balašević. 

Prošli mjesec Aleksa je na društvenim mrežama podijelio vijest kako će postati tata. 

- Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je Aleksa. 

S Nikolinom se zaručio 2019. godine u Nazaretu. 

- Šest mjeseci čekao sam blagoslov Jeruzalemske patrijaršije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke dobili smo i sada čekamo blagoslov za vjenčanje – izjavio je tada Aleksa za srpsko izdanje Glorije. 

Inače, Nikolina je veoma bliska s Oliverom pa se na društvenim mrežama često mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije.

Više fotografija s vjenčanja možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije