ne voli se javno eksponirati

FOTO Ovo je sestra Zlatana Ibrahimovića: Za nju je posebno vezan!

Zlatan Ibrahimović
17.09.2023.
u 19:08

Slavni nogometaš Zlatan Ibrahimović rođen je 1981. godine u Švedskoj, u obitelji emigranata iz bivše Jugoslavije.

Njegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli prije nego što je napunio dvije godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su živjeti s majkom, zajedno s polusestrama i polubratom.

Prema Zlatanovim riječima, majka ih je znala i ružiti i tući, ali je neizmjerno voljela svoju djecu. Da bi prehranila svoju obitelj, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Iako život nije išao onako kako je željela, majka Zlatana Ibrahimovića dala je sve od sebe da njezinoj djeci ništa ne nedostaje.

-Uvijek je imala moju ljubav. Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga da bude bliže sestrama. Želimo joj poslati Maksija i Vincenta, same, bez mame i tate. Trebaju se naučiti samostalnosti. Želim da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može mnogo toga naučiti - napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji, prenosi Avaz.

Foto: Instagram
Instagram


Zlatanova sestra Sanela, za koju je posebno vezan, rođena je 1979. godine, ne voli se javno eksponirati pa se o njezinom životu jako malo zna. Sestra Zlatana Ibrahimovića bila je nogometašu velika podrška i oslonac u životu, a budući da su odrasli u siromaštvu, njih dvoje su se zajedno borili za koru kruha, prenosi Alo.

Sanela danas bježi od kamera, a svoju privatnost uspješno čuva od radoznalih pogleda, pa za mnoge predstavlja veliku enigmu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije