Popularni glumac

FOTO Jackie Chan preplašio obožavatelje izgledom! 'Svi su bili zabrinuti za moje zdravlje...'

11.04.2024.
u 20:29

Jackie Chan preplašio je obožavatelje svojim izgledom, a onda je i otkrio o čemu je zapravo riječ...

Jackie Chan je nedavnom objavom zabrinuo pratitelje svojim izgledom, a nakon toga je razjasnio sve nedoumice oko svog zdravlja. Objasnio je da trenutno izgleda puno starije nego što jest zbog uloge u nadolazećem filmu. - Ne tako davno, puno je prijatelja vidjelo neke moje nedavne fotografije na internetu i svi su bili zabrinuti za moje zdravlje - napisao je Chan, koji je u ponedjeljak napunio punih 70 godina.

- Želim iskoristiti ovu priliku i svima dati do znanja da ne brinu. To je samo izgled lika za moj posljednji film. Lik zahtijeva bijelu kosu, bijelu bradu i da izgledam staro - objasnio je popularni glumac. Chanova objava na Instagramu također je uključivala njegove stavove o jubilarnom rođendanu, s nizom fotografija iz njegove slavne i uspješne karijere.

- Čak i ranije su me mnogi prijatelji podsjećali da će mi uskoro biti 70. rođendan. Svaki put kad bih čuo taj broj, srce bi mi zastalo na sekundu – napisao je. - Nakon što bih se oporavio od šoka i te brojke, stvar koja bi mi pala na pamet je izreka mog velikog brata, Sammo Hunga: ‘‘Moći ostariti je sreća." Posebno za nas kaskadere, mi ne znamo koliko smo sretni što možemo ostariti - potom je dodao.

Njegova poruka je završila zahvalom za "sve rođendanske želje" te je istaknuo kako se nada da ćemo svi ostati zdravi i sretni. Chan nije naveo detalje koja je uloga od njega zahtijevala takvu transformaciju, iako bi se uskoro trebao pojaviti u sljedećem nastavku Karate Kida, koji bi u kina trebao stići u prosincu. Uz Chana, svoju će ulogu reprizirati i Ralph Macchio, poznat po kultnom filmu iz 1984. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije