vratila se u velikom stilu

FOTO Angelina Jolie nastavlja niz odličnih stajlinga: Kožna mala crna haljina najavljuje povratak nekad omiljenog trenda

Foto: Profimedia
1/3
26.10.2021.
u 11:50

Na snimanje organizirao tijekom aktualnog 16. po redu Rimskog filmskog festivala koji se održava u talijanskog prijestolnici Angelina je stigla u savršenoj maloj crnoj haljini čiji dizajn potpisuje prestižna modna kuća Dolce&Gabbana.

Angelina Jolie pod svjetla reflektora vratila se u velikom stilu, a povodom promocije nadolazećeg Marvelovg filma 'Eternals' u kojem tumači lik Thenu, jednu iz skupine superheroja, servirala je niz odličnih stajlinga koji je nastavila sjajnom crnom kreacijom
Povodom fotografiranja u sklopu promoviranja filma 'Eternals'.

Foto: Profimedia

Angelina Jolie oživjela je trendove ranih 2000-ih. Na snimanje organizirao tijekom aktualnog 16. po redu Rimskog filmskog festivala koji se održava u talijanskog prijestolnici Angelina je stigla u savršenoj maloj crnoj haljini čiji dizajn potpisuje prestižna modna kuća Dolce&Gabbana, piše Tportal.hr

Foto: Profimedia

Crna haljina bez naramenica i srcoliko rezanog dekoltea unatoč jednostavnim linijama izgledala je vrlo efektno i senzualno.

Foto: Profimedia

Naglašenog struka i strukturom nalik svilenkastoj koži ovaj model haljini predstavlja zanimljiv zaokret u trendu povratka slip haljine. Naime, slip i tuba haljine zajedno s drugim trendovima poput marama i crnih sandala s tankim remenčićima kakve je Angelina sparila s ovom sjajnom Dolce&Gabbana haljinom, trijumfalno se vraćaju u modu nakon što su vladali krajem 90-ih. Vrlo chic i naizgled jednostavne i neopterećene siluete ove godine su zapele za oko Rihanni, Kendall Jenner i brojnim drugim zvijezdama.

Dan ranije Angelina je na crvenom tepihu povodom premijere filma pokazala svoju glamurozniju stranu. Koračajući uz svoje dvije kćeri Angelina je ostavila bez daha u kreaciji s potpisom Versacea. Srebrna haljina bez naramenica pristajala joj je besprijekorno, a pred njezinom pojavom nitko nije mogao ostati ravnodušan.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije