Brooklyn objavio

Fanovi zbunjeni: Je li Victoria u toplesu ili ipak ima majicu?

Instagram
18.09.2018.
u 18:12

Nosi majicu. Možete to vidjeti. Zašto ste poludjeli? Očit je rub na njezinom ramenu. Provjerite njezine fotografije od istog dana dana i vidjet ćete da je cijelo vrijeme nosila istu majicu ispod sakoa, komentirali su fanovi

Brooklyn Beckham (19) pokazao je koliko voli svoju mamu, modnu dizajnericu Victoriju Beckham (44) u kolovozu prošle godine kada si je pokraj srca istetovirao natpis 'mamin dečko'. Ubrzo su ga ismijali na društvenoj mreži, pa je maknuo objavu, a sada se pohvalio slikom majke koja ispija kavu i navodno nosi majicu bez rukava i na grudima joj je ručnik. 

Fotograf u usponu, koji se školuje u Americi, pokraj fotografije je pohvalio mamu zbog 'još jedne nevjerojatne modne revije'. Dok su neki hvalili sina dizajnerice i bivšeg nogometaša Davida Beckhama (43) govoreći kako je slika sjajna i slatka, drugi su ga napali da je neprimjerena jer su bili uvjereni da nema majicu i grudi je prekrila samo ručnikom, prenosi 24sata.hr. 

- Ovo je stvarno čudno. Definitivno je u toplesu, a ova crta joj je otisak od haljine koju je nosila ranije - komentirali su fanovi. Ostali su tvrdili kako Victoria očito nosi majicu bez rukava u boji kože i da je fotografija sasvim u redu. 

- Nosi majicu. Možete to vidjeti. Zašto ste poludjeli? Očit je rub na njezinom ramenu. Provjerite njezine fotografije od istog dana dana i vidjet ćete da je cijelo vrijeme nosila istu majicu ispod sakoa - istaknuli su obožavatelji. Nekima je bilo nejasno i zašto ako je obučena Victoria drži ručnik na grudima.

- Vjerojatno je malo nespretna i nije se htjela zaliti kavom - zaključili su. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?