UŽIVA NA ODMORU

Fani Stipković zanosnim fotografijama u bikiniju oduševila pratitelje: 'Prezgodna'

Foto: Instagram
1/3
08.08.2022.
u 18:31

Fani je sada s Korčule objavila fotografiju u bikiniju i oduševila svoje pratitelje. Zanosna novinarka na plaži je pozirala u šarenom zeleno-bijelom bikiniju te pokazala svoju figuru i naglasila obline.

Fani Stipković, hrvatska novinarka s madridskom adresom, nedavno je otkrila da sa zaručnikom Fernandom Hierrom uživa na odmoru u Hrvatskoj. Par je posjetio Split, pa i Dubrovnik, a zatim su svratili u Faninu rodnu Korčulu. 

Fani je sada s Korčule objavila fotografiju u bikiniju i oduševila svoje pratitelje. Zanosna novinarka na plaži je pozirala u šarenom zeleno-bijelom bikiniju te pokazala svoju figuru i naglasila obline. 

- Otočna djevojka - napisala je ispod fotografije na Instagramu.

Pratitelji su joj u komentarima uputili mnoštvo komplimenata. Modni stilist Marko Grubnić uputio joj je niz emotikona gorućih vatrica.

"Prezgodna", "Wow", "Prekrasna djevojka", "Ljepotica", "Predivna", "Top", dodali su još pratitelji. 

 

 

Podsjetimo, novinarka i legendarni nogometaš ranije su pokazali kako su se družili s prijateljima na Stradunu,  a Fernando je na jednom od storija podijelio zastavu hrvatske pa napisao: "Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Dodajmo da su Fani i Fernando dugo vezu skrivali od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije