KLADIONIČARI SLOŽNI

Evo zašto Meghan Markle neće biti krsna kuma sinu Williama i Kate Middleton

John Stillwell/Press Association/PIXSELL
23.06.2018.
u 18:54

Nakon što su britanski princ William i Kate Middleton svijetu obznanili vijest kako će krštenje njihova dvomjesečnog sina, princa Louisa biti održano 9. srpnja u The Chapel Royal, britanske kladionice ne polažu prevelike nade u Meghan Markle i njezino imenovanje krsnom kumom, piše Tportal.hr. 

Ime Meghan Markle kao potencijalne krsne kume dvomjesečnom princu Louisu na kladionicama ne kotira najbolje u odnosu na imena bliskih prijatelja i članova osoblja princa Williama i Kate Middleton.

Ove srijede Kensingtonska palača u svom posljednjem priopćenju javnosti najavila je krštenje princa Louisa koje će se 9. srpnja održati u The Chapel Royal u St James Palaceu u Londonu.

Kako se vjeruje, Kate i William krsnim kumom planiraju imenovati neku blisku osobu pritom zanemarujući članove uže obitelji.

'Kao što je bio slučaj kod imenovanja krsnih kumova princu Georgeu i princezi Charlotte, Kate i William odabrali su bliske i pouzdane prijatelje i članove osoblja, a ne članove uže obitelji. Izgledi sugeriraju da će identičan slučaj biti i s malenim princom Louisom', mišljenja je predstavnica britanskih kladionica Ladbrokes, Jessica Bridge.

Prema navodima lanca britanskih kladionica Ladbrokes, favoriti kladioničara su Williamova i Harryjeva bivša pomoćnica i dadilja Tiggy Pettifer teWilliamov osobni tajnik Miguel Head.

Head je bio jedan od Williamovih najvjerodostojnijih zaposlenika, što je bilo očito u Williamovu oproštajnom pismu nakon što je Head najavio da napušta Kensingtonsku palaču.

Uz navedeno osoblje koje visoko kotira na britanskim kladionicama, pojavljuje se i ime Laure Lopes, Williamove polusestre. Laura je kćer Camille, vojvotkinje od Cornwalla te majka malenoj djeveruši Elizi na nedavno održanom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Ime bivše tajnica Kate Middleton, Rebecce Priestley također se spominje na britanskim kladionicama. Priestley je funkciju osobne tajnice Kate Middleton obnašala tijekom prvih šest godina braka vojvotkinje od Cambridgea.

David Jardine-Patterson, suprug je Emilie koja je krsna kuma princu Georgeu, dok je Hugh van Cutsem jedan od četvorice braće s kojima su William i Harry iznimno bliski. Hughov mlađi brat, William van Cutsem, krsni je kum princu Georgeu, a sve su to imena koja se pojavljuju na listi britanskih kladionica.

U utrci za imenovanje krsnom kumom princa Louisa nalaze se i sestre princeze Diane, Lady Jane Fellowes i Lady Sarah McCorquodale, dok se sestra i brat Kate Middleton, Pippa i James, nalaze na začelju liste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije