NE PRESTAJU

Ella objavila novi video, pratitelji ju napali zbog detalja na licu

Instagram
23.11.2019.
u 20:21

Naime, Ella je video snimala u salonu gdje su joj obrve farbali kanom, no neki pratitelji uopće nisu čekali da objasni o čemu se radi već su odmah nahrlili u komentarima upozoriti blogericu da ne izgleda baš najbolje.

Blogerica Ella Dvornik objavila je jučer video na svome Instgram profilu, no čini se da je njezine pratitelje zanimao samo jedan detalj - njezine obrve.

Naime, Ella je video snimala u salonu gdje su joj obrve farbali kanom, no neki pratitelji uopće nisu čekali da objasni o čemu se radi već su odmah pohrlili u komentarima upozoriti blogericu da ne izgleda baš najbolje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

'Ženo, izgleda kao da su ti marker stavili', Što ti je to, ženo, s obrvama? Tako lijepa žena, a obrve!?' ' Kao da su zalijepljenje' samo su neki od komentara njezinih obožavatelja. Na kraju im je u kometarima morala sve objasniti. 

Podsjetimo, Ella Dvornik nedavno je objavila da je ponovno trudna, a  kasnije i da se seli iz stana koji je dijelila sa suprugom Charlesom i kćerkicom Balie.

Premda nije otkrila kamo se sele zbog sigurnosnih razloga, čini se da će obitelj i dalje ostati u Zagrebu. Ella o tijeku preseljenja obavještava pratitelje na Instagramu, a čini se kako joj najviše problema zadaje količina stvari koje trebaju iznijeti. 

"Nisu oni Skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Posesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš da li ti trebaju ili ne, koje ti je krivo baciti jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno, sve je to viška, mogla bih bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na težini. Idućih par dana ću se posvetiti tome da očistim život od svih nepotrebnih stvari. Poklonit, dat, zamijenit, prodat, što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se desilo prebrzo." napisala je  blogerica na Instagramu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije