jedva je dočekala

Ella Dvornik promijenila imidž nakon godišnjeg, komentari pljušte: 'Ovo je najbolje do sada'

28.08.2020.
u 16:19

Ella Dvornik zatvorila je sezonu ljetovanja za ovu godinu, a odmah po povratku u metropolu otišla je kod frizera. Ella je poznata po tome da voli eksperimentirati s kosom, no ovog se puta odlučila za poprilično jednostavnu varijantu. Kosu je ofarbala u smeđe dok je na vrhovima ostavila narančaste tonove.

- Nova sezona, nova ja! Znate da kod mene ništa ne traje predugo, zato sam jedva dočekala otići na after sun tretman kose i novu boju, jer dozivam jesen ovom promjenom - napisala je ispod fotografije novog imidža koji je prema svemu sudeći oduševio njezine pratitelje.

"Kako si lijepa na ovoj slici", "Predobra boja i predobro ti stoji", "Najljepša", "Ovo je savršeno", "Boja je predivna", "Ovo je najbolja frizura do sada", samo su neki od komentara. Podsjetimo, iako su ovog puta komentari bili blagonakloni prema Elli, blogerica se nedavno sukobila s jednom od pratiteljica koja ju je prozvala da se 'dobro udala'. - Hej lutko, lako je uživati dok Charles sve financira. Dobro si se udala, svaka čast. Prije koji dan si objavila Balie u lijepoj haljini i napisala da joj je cijena samo 155 kuna. Tebi je to 'samo'. Ja imam tri curice, jednu od osam godina i blizanke od četiri godine. Moje nose ništa ljepše haljine po 30 i 40 kuna. Zbog korone sam ostala bez posla, a suprug ima prosječnu plaću tako da, dok platimo režije, hranu i najosnovnije, puno puta djeci ne mogu ni sladoled kupiti. Mislim da nas ima puno takvih, ali lijepo je vidjeti kako drugi uživaju, pogotovo ovi iz Vlade koji su pokrali i osigurali sebe i svoju djecu do kraja života pa se sada hvale kako uživaju na Maldivima - poručila joj je pratiteljica, a na njezinu kritiku Dvornikova je imala spreman odgovor.

- Ja bi samo prokomentirala da mi je žao zbog vaše situacije. Mnogo pomažem potrebitim obiteljima koji su u i istoj, ako ne i goroj situaciji od vas, ali ne razvaljujem po društvenim mrežama jer je to nešto što radim iz srca. Ali, isto tako ne priliči jednoj ženi da tako odjednom pomislite da druga žena nije sposobna zaraditi za odmor i da joj je potreban muškarac ili da se mora dobro udat. Ja sam jako sposobna brinuti za svoju obitelj i bez muškarca i tuđeg novca, i zaista puno radim i trudim se i zarađujem. Moj suprug nije u saboru, a nisam ni ja, i nikome ne uzimam kruh iz usta, a kome mogu dat ću i uvijek dam. Stoga, mislim da je vaš komentar neprimjeren i isto tako bi mogla biti neprimjerena i reći vam 'što se vi niste dobro udali', ali baš kao i ja, to vam nije bio cilj - je l' tako? Jer imate druge razloge zbog kojih ste s muškarcem s kojim jeste. Pa iz ženske solidarnosti vas molim da se suzdržite takvih komentara ako ne znate o čemu pričate - zaključila je Ella te dobila enormnu podršku svojih pratitelja.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije